Powerbeats Pro, новите функции на Auto Sleep, Apple Watch 6 и още в #TheAppleDigest Vol. 55

Нови цветове за Powerbeats Pro, как да подобрим качеството на съня си с Auto Sleep и Apple Watch и кой е филма, която ще събере Apple, Мартин Скорсезе, Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро – тези и още интересни теми ще намерите в петдесет и петото издание на #TheAppleDigest.
Нови цветове за Powerbeats Pro

Безжичните слушалки Powerbeats Pro вече предлагат на потребителите да изберат между четири цвята в нюансите на жълто (Spring Yellow), розово (Cloud Pink), червено (Lava Red) и синьо (Glacier Blue). Те ще бъдат достъпни за поръчки от 9 юни на цена от $249.95. С изключение на новата цветова гама, моделите са напълно идентични с оригиналните Powerbeats Pro, предлагайки до девет часа живот на батерията в режим на слушане на музика и зареждащ кейс, който увеличава времето на работа до 24 часа.
Както всеки нов модел от серията Beats и AirPods, слушалките използват чип H1, разработен от Apple, който осигурява сигурна връзка между устройствата, използване на iCloud и „Hey Siri“ функциите.
Научете повече за Powerbeats Pro тук.
По-добър сън с Auto Sleep и Apple Watch

AutoSleep е едно от най-популярните приложения за iPhone и Apple Watch за проследяване качеството на съня. Нов ъпдейт в програмата разширява възможностите за потребителите, които използват приложението с Apple Watch, като са добавени напомняния за презареждане на батерията и Smart аларми.
Едно от големите предизвикателства пред потребителите на Apple Watch и Auto Sleep е зареждането на устройството. Обикновено зареждаме своите мобилни устройства, когато спим, но използването на приложението прави това невъзможно. Благодарение на новата функция, устройството ще може да информира потребителите кога трябва да го заредят, така че то да работи през нощта, проследявайки съня им.
Още по темата тук.
Какво още можем да очакваме от шестото поколение Apple Watch?
Възможно е вместо очакваната MicroLED дисплей технология, шестото поколение Apple Watch да притежава OLED екран, подобен на този на предишните модели часовници на Apple.
Предполага се, че новите Apple Watch‌ модели ще имат своето представяне през есента на 2020 г. Те ще са много по-бързи, технологията за водонепропускливост ще е подобрена, ще бъде подобрен и преносът на данни от тях.
Очаквана функция е и отчитането на нивата на кислород в кръвта и дори епизоди на паник атаки. Възможно е включването на допълнителни приложения, които да са насочени към подобряване качеството на съня и подпомагане на активния начин на живот.
Още по темата тук.
Нова оригинална продукция на Apple с участието на Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро

Apple и Мартин Скорсезе са постигнали съгласие за продукцията на нов филм с участието на Леонардо ди каприо и Робърт де Ниро, потвърждават от Wall Street Journal. Компанията ще финансира адаптацията на книгата на американския журналист Дейвид Гран „Убийци на цветната луна“, а Paramount ще отговаря за разпространението на филма.
Самият Скорсезе също ще влезе в роля във филма, чиято продукция е оценена на 200 милиона долара. Apple ще финансира проекта, който освен по кината, ще може да бъде гледан и в Apple TV+ като “Apple Original Film”.
Повече за продукцията научете тук.За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.