iOS 14, iPhone 12 и Apple TV+ с нова продукция в #TheAppleDigest Vol. 67

Кои са новите функции в iOS 14, гарантиращи по-висока сигурност на потребителите, каква е новата прогноза на Мин Чи – Куо за iPhone 12 и още в шестдесет и седмото издание на #TheAppleDigest.

iOS 14 предоставя по-голяма сигурност на потребителите

Грижата за сигурността на данните на потребителите е един от приоритетите на Apple. Компанията добавя нови функции за защита към всяка нова операционна система, а iOS 14 не е изключение.
Тя ще даде възможност на потребителите да получават специални доклади за поверителността в Safari, както и възможност за споделяне на приблизителна локация с приложения.
Известията за записване (Recording Indicators) са друга нова функция, която е добавена за iOS 14. Когато приложение използва камерата или микрофоните на устройството, зелена или оранжева точка ще се появява на екрана, за да предупреди потребителите.
Повече по темата научете тук.

iPhone 12 – очаквания и прогнози

Между $75 и $125 ще бъде цената на компонентите, които Appleще вложи в производството на всеки модел от серията iPhone12. Според анализаторът Мин Чи – Куо компанията ще опита да запази по-ниска цена, жертвайки дизайна на батерията.
Моделите, които се очаква да използват 5G технология, трябва да се появят на пазара през есента. Някои анализатори прогнозират, че те ще са последвани и от по-нисък клас iPhone 12s, които ще бъдат представени през 2021 г.
Какво още можем да очакваме от iPhone12? Разберете тук.

Ново от Apple TV+: On the Rocks

Apple продължава да разширява каталога на Apple TV+ с оригинални продукции. “On the Rocks” с участието на Бил Мъри и Рашида Джоунс е най-новото заглавие, което ще зарадва почитателите на комедията и черния хумор.

Разберете повече за продукциите на Apple TV+ тук.

https://0003fb25-1b5d-4e1d-9294-9bcc2c8796db.usrfiles.com/html/db9376e69cfa487ea0fa0b912ae51a4f_v1.html

За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.