Новият iPhone SE, клавиатура за iPad Pro и iPhone 12 Pro Max в #TheAppleDigest Vol. 49

,,Новият iPhone SE е вече достъпен за поръчки, каква е цената на магическата клавиатура за iPad Pro и iPhone 12 Pro Max с по-тънък корпкус – четете в четиридесет и деветото издание на #TheAppleDigest.

,,Новият iPhone SE – достъпен за поръчки

,След месеци на слухове iPhone SE беше представен и е вече достъпен за поръчки.

,Цената на устройството започва от $399. Той има 4,7-инчов ретина HD дисплей и технология Touch ID. iPhone SE разполага с най-бързия чип сред смартфоните – A13 Bionic, най-добрата единична задна камера за iPhone с 12MP и възможност за заснемане на 4K видео. Предната камера на устройството е 7MP и позволява заснемане на видео 1080p.

,Батерията на iPhone SE е със същата издръжливост като тази на iPhone 8. iPhone SE идва и със специален 5-ватов зареждащ адаптер, включен в комплекта.

,,Повече за характеристиките на устройството –

,iPhone SE се предлага в три цвята – черно, бяло и червено. Световни брандове като

,,Разгледайте

,,Нова клавиатура за iPad Pro

,Още един дългоочакван продукт на Apple вече може да бъде поръчан. Цената на магическата клавиатура за iPad Pro със сензорна лента започва от $299 за 11-инчовия модел и $349 за 12.9-инчовите модели. Очакваната в началото на май, клавиатурата зарадва потребителите повече от петнадесет дни преди предвиденото.

,,Още по темата –

,,iPhone 12 Pro Max с по-тънък корпус

,iPhone 12 Pro Max ще разполага с по-тънък корпус. Това показват изтекли документи от Apple. Според схемите на устройството то ще се доближава повече до дизайна на iPad Pro. За да побере 6.7-инчовия OLED дисплей, iPhone 12 Pro Max ще бъде малко по висок и широк от iPhone 11. Това съвпада с прогнозите на Джеф Пу и Мин-Чи Куо, които ви споделихме в

,,Какво още можем да очакваме от бъдещите продукти на Apple? Разберете

,,За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за