iPhone SE с впечатляващи продажби, прогнозите за iPhone 12 Pro и Mac “23 в #TheAppleDigest Vol.50

,,Какви са очакванията за следващото поколение Mac, iPhone и iPad, как Apple помага на нуждаещи се и още – разберете от петдесетото издание на #TheAppleDigest.

,,Мин-Чи Куо: Забавяне на iPhone 12, отлагане на iPhone SE Plus и впечатляващи продажби за iPhone SE

,Мин-Чи Куо прогнозира сериозно забавяне в производството на iPhone 12 и отлагане на представянето на iPhone SE Plus. Той очаква устройствата от серията на iPhone 12 да бъдат четири и масовото им производство да започне тази есен.

,В своя доклад най-довереният Apple анализатор споделя, че предварителните поръчки на iPhone SE са надминали очакванията. Той прогнозира около 12-14 милиона продадени устройства през второто и 10 милиона през третото четиримесечие на годината.

,,Научете какво още споделя Куо

,,Първи Mac с процесор на Apple

,До края на годината Apple ще представи своя първи Mac със специално разработен от компанията ARM процесор, уверяват от

,Според Bloomberg Apple експериментират с множество различни чипове за бъдещото поколение на Mac. Възможно е първият разработен от Apple чип да използва 5 nm процес и да разполага с 12 CPU ядро.

,Очаква се разработените от Apple чипове на бъдат по-добри от тези на Intel и според Bloomberg те ще бъдат по-бързи и ефективни от A13 процесорите, използвани в последните модели на iPhone и iPad. Така следващото поколение Mac ще се представя много по-добре от конкурентите си, използващи процесори на Intel.

,,Повече по темата прочетете

,Според China Times Apple ще представи 23-инчов Mac и нов 11-инчов iPad Air до края на тази година. В момента компанията предлага 10.2-инчов iPad с цена, започваща от $329, и 10.5-инчов iPad Air на цена от $499.

,,Още по темата

,,Тим Кук, Apple и BBC в борба с бедността

,Тим Кук се включи в кампанията

,Apple дари $10 милиона за каузата „

,,Прочетете още за усилията на Apple да подпомогне нуждаещи се

,,За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за