Apple CarKey, цената на iPhone 9 и първата комедия в платформата AppleTV+ в #TheAppleDigest Vol. 39

Ще можем ли скоро да отключваме колата си с iPhone, каква ще бъде цената на iPhone 9 и кое е комедийното шоу – пионер, което намери място в каталога на AppleTV+ – разберете в тридесет и деветото издание на #TheAppleDigest.

Нова “CarKey” функция в бета версията на iOS 13.4

След като по-рано този месец Apple предостави за тестване бета версията на iOS 13.4, наблюдателните потребители откриха нова функция, която ще направи възможно използването на iPhone като ключ за кола.

iOS 13.4 съдържа споменаване на CarKey API, която ще работи както с iPhone, така и с Apple Watch, за да отключва и заключва вратите на колата. Предполага се, че това ще бъде възможно само за модели автомобили, които използват NFC технология.

Повече за “CarKey” прочетете

Цената на iPhone 9 ще бъде над $399

Анализатори прогнозират, че след около месец Apple официално ще представи дългоочаквания iPhone 9. Месеци наред циркулират слухове и прогнози за новите функции, цената и размерите на модела, а #TheAppleDigest ви информира за всички тях. Последната информация от Fast Company, която работи с Apple, гласи, че цената на iPhone 9 ще започне от $399. Това съвпада с предишните прогнози от най-доверения анализатор на Apple Мин-чин Куо.

Очаква се моделът да бъде с памет 16GB и 4.7-инчов дисплей. Още за очакваните функции на iPhone 9 четете

Apple TV+ с първо комедийно шоу

Mythic Quest: Raven’s Banquet е първото комедийно шоу в платформата Apple TV+. Ситком сериалът започва на 7 февруари и е създаден от Роб Макелъни и Чарли Дей, познати от работата си върху “Слънчева Филаделфия”. Главни герои в Mythic Quest са екип от създатели на видео игри, които разработват подобна на World of Warcraft игра.

Дали Mythic Quest ще бъде новата „Теория за Големия взрив“ прочетете

За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се