ПЪРВОКЛАСЕН СЕРВИЗ
ЗА ВСЯКО APPLE УСТРОЙСТВО

Най-голямата технологична компания в света Apple ни се довери да бъдем неин оторизиран сервиз в България. Затова е наша отговорност вашето оборудване да работи безпроблемно и ефективно. Защото всяко Apple устройство заслужава първокласно гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Преди да посетите сервиза на OPA Solutions

Работата ни следва най-високи стандарти, съобразени с тези на технологичния лидер Apple. Затова молим да направите няколко елементарни стъпки преди да посетите нашия сервиз:

  1. Направете бекъп на устройството си, ако това е възможно. Подробни инструкции можете да прочетете тук.
  2. Спрете услугата Find My Device, ако устройството е iOS/Apple Watch или Mac модел след 2018 година. Прочетете как да го направите тук
  3. Премахнете пароли или кодове за достъп. 
  4. Запознайте се с нашите общи условия и имайте предвид, че по време на диагностиката на iOS/Apple Watch устройства е възможно те да бъдат ресторнати и допълнителни аксесоари като защитни протектори, лепенки и други да бъдат премахнати.
  5. Ако имате въпроси или затруднения, свържете се с наш специалист през чата от сайта.

Сервизни услуги

Поддръжка на място

Ако имате нужда от обслужване на вашите Apple компютри или други устройства, OPA Solutions е решението! Нашите специалисти ще посетят на място дома или офиса ви, за да анализират и разрешат проблема, да конфигурират ново оборудване, да ви консултират или да ъпгрейднат вашия компютър.

Ъпгрейди и ремонти

Възрастта понякога не е от значение и това може да се отнася и за вашата техника. Ние ще я диагностицираме внимателно, за да установим дали има нужда от ремонт или от нови сили чрез подходящ ъпгрейд с повече памет, по-бърз SSD диск, по-добра видео карта или по-удобни аксесоари.

Отдалечена поддръжка

По телефона или чрез оторизиран дистанционен достъп, нашите специалисти ще се намесят, за да продължите максимално бързо своята работа. При това с гарантирана безопасност на вашите устройства и информация.

Обучения

Apple е една от най-иновативните компании в света и нейните революционни продукти се развиват постоянно. OPA Solutions предлага обучения за работа с macOS и iOS, iWork (Numbers, Pages, Keynote), iMovie, Photos, Apple Business Manager или други специализирани програми. Подходящи както за екипи, така и за индивидуални потребители, те ще ви дадат необходимите знания да използвате по оптимален начин своите Apple устройства, за да творите или просто да се забавлявате.

Цени

Безпроблемната работа на вашето оборудване е наша задача. Мониторинг, поддръжка на място и дистанционно, профилактика и ъпгрейд. Оставете всичко на нас.

Понякога част от диагностиката налага връщане на устройството към фабричните му настройки и обновяване на системния софтуер. Така или иначе е добре да имате бекъп и тук можете да прочетет как да го направите. Ако не се справяте

При приемане на вашето iOS устройство за сервиз услугата Find My iPhone трябва да е изключена, за да можем да извършим тестове и ремонти. Как да сперете услугата можете да научите от инструкцията.

Понякога част от диагностиката налага връщане на устройството към фабричните му настройки и обновяване на системния софтуер. Така или иначе е добре да имате бекъп и тук можете да прочетет как да го направите. Ако не се справяте

Абонаменти

За компании и потребители, за които безпроблемното функциониране на техните устройства е от първостепенно значение, създадохме персонализирани абонаментни OPA планове. Изберете отнасящия се до вас вариант, за да научите повече за най-подходящия за случая ви план.

от 80 лв / месец

Ако вашата компания има над 10 устройства, то за вас е планът OPA Corp. Той включва мониторинг, поддръжка на място и дистанционно, консултации, обучения, отстъпки от услуги и продукти, оборудване за бекъп и временно ползване, приоритетна поддръжка и диагностика.

от 120 лв / месец

Ако притежавате малка фирма или домашен офис с до 10 устройства, планът OPA SoHo е точно за вас! Той включва мониторинг, поддръжка на място и дистанционно, консултации, отстъпки от услуги и продукти, оборудване за бекъп и временно ползване.

от 360 лв / месец

OPA Home е вашият план, ако искате да осигурите спокойствие за техниката в своя дом. С него ви предлагаме мониторинг, поддръжка по телефона и отстъпки от продукти и услуги на OPA Solutions.


Добре дошли!

Можете да започнете регистрация, за да започнете с нова заявка, или да проверите състоянието на съществуваща заявка.

Започнете нов билет за услуга

Трябва ни само няколко неща, за да започнем:

Търсене в съществуващите билети

Просто въведете информацията си, за да извършите търсене.