Новият iPhone SE е вече тук!

,Apple зарадва милиони почитатели на компанията с новината, че второто поколение iPhone SE е готов, съчетаващ непозната мощ с обичан дизайн. Очаквайте скоро и в OPA Solutions!

,Новият iPhone има 4,7-инчов ретина HD дисплей и Touch ID. Дизайнът му е компактен, а цената – по-достъпна от всякога.,*, iPhone SE разполага с най-бързия чип сред смартфоните – A13 Bionic, и най-добрата единична камера в семейството на iPhone. Ще имате възможност да избирате от три цвята – черно, бяло и червено.

,,“Първият iPhone SE беше хит – много потребители обожават характерната за него уникална комбинация от малък размер, високо технологично представяне и достъпна цена. Новото поколение надгражда тази страхотна идея и въвежда подобрения във всяко едно отношение. Има най-добрата единична камера за великолепни снимки и видео, като все още е съвсем достъпен. Нямаме търпение iPhone SE да попадне в ръцете на потребителите!”,, казва Фил Шилер, вицепрезидент на световния маркетинг отдел на Apple.

,,Популярен дизайн с 4,7-инчов дисплей

,iPhone SE е с алуминиево покритие и е водоустойчив на дълбочина до 1 метър в рамките на 30 минути. 4,7-инчовият ретина HD дисплей тушира бялата светлина, създавайки изживяване близо до четене от хартия. Поддържа Dolby Vision и HDR10 playback. iPhone SE използва Haptic Touch за бързи действия като анимиране на Live Photos, преглед на съобщенията и преподреждане на приложенията.

,,A13 Bionic — най-бързият чип при смартфоните

,Въведен при iPhone 11 и iPhone 11 Pro, A13 Bionic е най-бързият чип при смартфоните и предлага неповторима скорост на всяко действие. Перфектен за фотография, гейминг и изживяване с подобрена реалност. A13 Bionic заедно с iOS 13 осигуряват нови интелигентни приложения, които използват machine learning и Core ML. A13 Bionic осигурява и дълъг живот на батерията. iPhone SE се зарежда безжично и поддържа бързо зареждане – с до 50% само за 30 минути. Dual SIM с eSIM предлага удобство и гъвкавост на потребители, които искат да имат два телефонни номера на едно устройство.

,,Камера за неповторимо изживяване

,Камерата на iPhone SE е 12-мегапикселова и дава нови възможности за фотография, включително Portrait mode и всички шест Portrait Lighting ефекта и Depth Control.

Вижте видеото на Apple за iPhone SE:

,* Очаквайте актуална цена за България съвсем скоро.