Новите iOS 13.5, AirPods Studio и AirPods в #TheAppleDigest Vol. 54

,,Кога можем да очакваме новите AirPods Studio и AirPods, какви нови отличия спечели Apple и какво предизвикателство ни отправят от компанията за Световния ден на околната среда – тези и още теми ще намерите в петдесет и четвъртото издание на #TheAppleDigest.

,,iOS 13.5 вече е достъпна за всички потребители

,Новата iOS 13.5 идва с подобрена функция Face ID, която разпознава кога потребителят носи маска за лице и веднага превключва към отключване с PIN Code. Операционната система предоставя и решения за често срещани грешки в предшествениците си.

,,Още по темата

,,Apple с предизвикателство за Световния ден на околната среда

,С предизвикателство насърчаващо активния начин на живот Apple ще отбележи 5 юни – Световния ден на околната среда. Условието на предизвикателството гласи, че участниците трябва да се движат в рамките на поне минути на всеки дванадесет часа.

,Apple ще отбележи Световния ден на околната среда за първи път. Обикновено компанията създава активности, свързани с Деня на земята 22 април, но през тази година те бяха отложени в следствие на епидемията от COVID-19.

,Предизвикателството е насочено към потребители на Apple Watch, които могат да събират виртуални награди и дори да отключат и споделят специален стикер.

,,Повече за предизвикателството

,,Очакваме AirPods Studio това лято, а нови AirPods през 2021

,Според наблюдатели вече е започнало масовото производство на слушалките на Apple – AirPods Studio. Отдавна се носят слухове за тях, които гласяха, че те ще предоставят пълно покритие на ухото и кристален звук. Представянето им се очаква на Световна конференция за разработчици следващия месец, а цената им да бъде около $349.

Повече за това какво можем да очакваме от новите слушалки на Apple

,Слуховете за AirPods Studio и желанието на Apple да затвърди позициите си на пазара за аудиотехника набират все по-голяма сила след последния анализ на Мин-Чи Куо. Според него компанията няма да включи EarPods в комплекта за новия iPhone 12, за да повиши продажбите на им. Той смята, че Apple няма да представи нов модел AirPods пред 2020 г., но ще даде големи празнични отстъпки на потребителите.

,,Повече по темата

,Въпреки липсата на нов модел, AirPods остават един от най-продаваните продукти на компанията. През изминалата седмица рекламата им ‘Bounce’ бе отличена с награди от 99 годишни награди на Клуба на Арт Директорите в Ню Йорк.

,,За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за